Foto: Niels Dijkstra

Marmatherapie


Marmapunten, zijn punten in het lichaam waar de energie zich heeft geconcentreerd. Deze punten liggen als kralen op subtiele lichaamskanalen waardoor de levensenergie stroomt.

Blokkades in deze kanalen kunnen ontstaan door zowel lichamelijk- als geestelijk trauma (denk bijvoorbeeld ook aan stress.) In de loop van jaren hopen zich in de marmapunten veel afvalstoffen op.


Door subtiele aanraking van deze punten kan geblokkeerde energie weer gaan stromen, naar spieren, gewrichten en organen.

Door de marmatherapie wordt niet alleen ons lichaam maar ook onze ziel en ons bewustzijn gevoed omdat de marmapunten in directe verbinding staan met de chakra’s (belangrijke energiecentra in het lichaam).


Tijdens de behandeling is het voor mij voelbaar in welke chakra’s sprake is van blokkades waarbij ik ook informatie krijg wat thans essentieel is in het perspectief van geestelijke heling. Na de behandeling volgt dan ook een korte reflectie van mijn waarneming met een praktische vertaling naar het dagelijks leven.


Directe effecten van marmatherapie zijn ontspanning, verlichting van stress en emotionele spanning, betere slaap, rust en helderheid in het hoofd, ze kan pijn verlichten, werkt revitaliserend op de organen, weefsels en lichaamsfuncties. Ze geeft een betere balans in lichaam en geest en ze vergroot ons bewustzijnsniveau waardoor we meer regie over ons leven kunnen ervaren.


Duur: totaal 90 min (60 min marmatherapie en 30 minuten nagesprek) Kosten: € 120,- (inclusief 21 % BTW)

Omdat geld geen belemmering mag zijn voor hulp, hanteer ik in uitzonderlijke situaties en gereduceerd tarief. 


Voor deze behandeling hoeft u zich niet te ontkleden.


Houd er rekening mee dat u na de marmatherapie gelegenheid heeft de dag rustig door te brengen. Mijd te veel prikkels zoals b.v. televisie, intensieve (telefoon) gesprekken, drukte van een stad etc.Als kennismaking bied ik in de maand April - 2022,  deze sessie voor € 70,- euro.